Nya svenska program för att få hjälp med musklick eller storlek på muspekaren

Företaget Gerdtsson & Andersson, som gjort den lilla peklampan Lumos, har nu också tagit fram två olika program för att få hjälp med musfunktioner i datorn.
Programmen heter MyWay-Clicker och MyWay-Cursor.
MyWay-Clicker hjälper till med musklick för de som inte kan klicka själva. Det kan vara bra hjälp om man t ex använder en joystickmus eller huvudmus. I många hjälpmedelsprogram så ställer man in klickfunktionen i programmet men spelar man ett vanligt spel t ex så behöver man ordna musklicket på annat sätt. Du kan ladda ner och prova MyWay-Clicker från hemsidan www.peklampor.se. Du kan använda programmet 10 minuter/gång så länge du inte har licens på programmet.

 

Myway-Cursor hjälper till att göra muspekaren riktigt stor och tydlig. Man kan ställa in för tre olika storlekar och fem olika färger, vit, svart, röd, grön eller gul. Även MyWay-Cursor går att ladda ner som demo. På bilden här nedan visas pilarna i den storleken de får på skärmen.

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu